EVEN VOORSTELLEN…

Arjan Plat & De Partners in Crime is een muzikaal trio bestaande uit Arjan Plat, Jan de Vrieze en Noah Sipma. Individueel hebben ze reeds hun sporen in de muziek verdient, maar samen zijn ze een muzikale oerkracht om rekening mee te houden. Met hun ijzersterke meerstemmigheid, instrumentale vakmanschap en boeren nuchterheid weten ze de juiste snaar te raken bij ieder publiek.
Het mooiste? Ze zijn zo lekker gewoon gebleven. 

De formatie is ontstaan op intiatief van Arjan Plat. Hij werkt al langere tijd samen met Jan de Vrieze in en om de studio. Samen gingen ze al vaker op pad om de muziek van Arjan live te promoten. Om dit concept nog meer body te geven zochten ze naar een geschikte aanvulling. Al snel kwam Noah Sipma op hun radar. Arjan heeft vroeger vaker met Noah muziek gemaakt en weet wat zij in huis heeft. 

Gelijk bij de eerste repetitie was er een goeie muzikale en persoonlijke klik. Dat resulteerde in uren muziek maken en uren praten over van alles en nog wat. 

Onder de noemer “Arjan Plat & De Partners In Crime” spelen ze niet alleen Arjan’s eigen muziek, maar ook heerlijke covers in bijpassende stijl.  

ARJAN PLAT

Gitaar & Vocals

Geïnspireerd door grootheden als David Bowie, Bon Jovi & Bruce Springsteen begon Arjan met het maken van muziek. Met zijn bijzondere Engelse hertalingen van oude Nederlandse piratenhits maakt hij momenteel veel furore in Nederland Muziekland en is hij veel te horen op radio-en televisiestations in zowel binnen- als buitenland. 

NOAH SIPMA

KEYS & Vocals

 De liefde voor muziek is haar met de paplepel in gegoten. Met haar dijk van een stem en flinke dosis. muzikaliteit speelt Noah al van jongs af aan in diverse formaties. Van landelijk tourende bands tot kleine intieme formaties, Noah heeft het allemaal al gedaan. 

JAN DE VRIEZE

Gitaar & Vocals

Eric Clapton, Jimmy Page, Steve Vai, Slash en Brian May verbleken bij het gitaarspel van deze levende legende. Jan de Vrieze trotseert al vanaf de prehistorie alle podia die ons land kent. Hij is de rots in de branding voor vele artiesten en bands, en daarnaast draait hij ook nog eens ongelofelijk lekkere gehaktballen. 

OP JOUW EVENT?

Arjan Plat & De Partners in Crime is te boeken voor jouw event! 
Laat je meevoeren in een muzikale show met unieke Piraten Country aangevuld met heerlijke covers.

Ter introductie tijdelijk extra betaalbaar.
Normaal tarief: €1195,-.
Nu tijdelijk voor slechts €795,-!  

Boek dus nu het lekkerste stukje vlees in de kuip op jouw evenement! 

 

Prijs is exclusief BTW & reiskosten.
Tarief is indicatief kan afwijken op basis van de boeking.